Poezia juaj...

Intervista - - POEZI -

Dhe jemi prapë ne, ku sot të gjallët, Na rrëzojnë dhe na shtypin një nga një.

ELJONA BRAMO

Kaluan muaj , kaluan vite Dashurin time ti e prite. Prite të thoja akoma të dua Të thoja se je jeta për mua Po mundohehesha të të harroja Doja ti thoja zemrës se ti nuk ekziston Por koha të kundërtën po na tregon, që jo vetëm spo të harron por edhe më shumë të dashuron!

VALI KALEMI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.