Dëshirë mistike

Intervista - - POEZI -

Je një zjarrë që djeg vazhdueshëm Çdo qelizë, në çdo detaj Ekuacion i pakuptueshëm Je dëshirë që rri mistike Brenda shpirtit tim merr frymë Bukuri mitologjike Në humnerën tënde shtymë . Je dëshirë që mbulon jetën Vjen si mall tek unë, këtu Me ty njoha të vërtetën Dhe gënjeshtrën gjithashtu ... Thonë që jetë nuk ka pa ëndrra Ti mëngjeseve del nga zemra Mbrëmjeve futesh përsëri ! Je një zjarr që sjell kujtime Gjer në fund të jetës sime do të djegësh..., gjer në fund !

BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.