Rikthim..

Intervista - - POEZI -

Rikthehem mbrapa në kujtime Ku me del dhe vetja ime... Ku bukuria është një buzëqeshje Ku dashuria shprehet në heshtje. Ku sytë ndrijnë nga drita e jetës Ku jeta nuk është një zhgënjim Nje ëndërr, plot ankth, Gjithashtu shumë bukuri. Zgjimi prej saj pritet me frikë Një ndarje, e zymtë, e trishtë ! Ndodh të jemi diku aty, Duke kërkuar një far drite. Duke kerkuar humbasim veten Sytë, pasqyra e shpirtit Që asnjëherë nuk ndryshojnë... Por jo gjithkush mund ti dëgjojë.

AURELA JARUA

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.