Sytë

Intervista - - POEZI -

Sytë ndjejnë mallin... Mallin e dritës që sapo ka përqafuar qerpikët. Pas kaq ditësh më në fund pak diell... Më qesh zemra dhe më rreh fortë. Më bëhet ylber mendimi se do shijoj një ditë si kjo. Eci në rrugët e gjetheve Të cilat pijnë vesën Për të hequr etjen e një nate të lënë pas... Por vetëm unë gëzoj, në këtë pikturë vjeshte. Pasqyra e njerëzimit shfaq fytyrën e trishtimit e cila nuk beson në lumturi akoma...

ELTONA LAKURIQI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.