Kohë e ligë

Intervista - - POEZI -

Si në teatrin shekspirian Të jesh a të mos jeshë Midis dritës dhe errësirës Pas skenës Zëra të brishtë Atentate mbi lirinë E gjakun tënd Kosovë Kohë e ligë Gjyqe dënime burgje Procese të pafund Njerëz Që i ha revolucioni Kohë e ligë Mbi letra dosje të hapura Gjurmë gishtërinjsh të zgjatur ! Tribunale e tribunale... RAMIZ KUQI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.