Dhe një ...

Intervista - - POEZI -

Mbledhur fjalët lëmsh në fyt Zemra hedhur larg ..., atje. Atje larg ku s ‘ shohin sytë Dhe një ditë që ti nuk je ! Ditët vijnë me netët ikin Koha digjet si një letër Sikur ditët pak të pritnin Nuk do sillnin një ditë tjetër !

BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.