Dashuri e Brishtë

Intervista - - POEZI -

Një shikim i parë të dy na rrembeu Një dashuri e brishtë papritur na gënjeu Më bëri të besoj në dashuri Dashurin tënde nuk e pranova Të thash Dhe unë të dua por të refuzova

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.