Pyetjet e reja

Intervista - - POSTA -

Si e kaloni fundjavën drekë me familjen, me miqtë, dilni jashtë Tirane apo dhe në fundjavë jeni në punë?

Nëse dikush ju shkruan nga rrjetet sociale dhe i’u shpreh se ju pëlqen si

Besoni se ka dashuri të vërtetë apo gjithçka është interes në ditët e sotme?

Vlerësoni dikë të sinqertw që ju do por nuk ka mundësi t’iu përgjigjet sepse s’ka mundësi ekonomike apo dikë që mund t’iu plotësoj çdo dëshirë por nuk mund të jeni personi vetëm për të?

Nëse keni një lidhje në Shqipëri dhe partneri juaj është me studime e juve do ju jepej një mundësi të jetonit jashtë shtetit do rrinit me partnerin, do prisnit të mbaronte studimet dhe ta merrni me vete, sdo iknit as ju apo do ndaheshit?

Një femër që te duket tërheqëse në syt e një mashkulli duhet të jetë e

Ndonjëherë femrat pëlqejn meshkujt e mbajtur, të bukur, të veshur mirë dhe me tipare paksa femërore po meshkujt pse nuk i pëlqejn femrat me tipare mashkullore?

Një dashurie i vjen fundi nga mungesa komunikimit, kur partnerin e kemi në distancë apo kur nuk rrim fshehim diçka?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.