“ ”

Intervista - - TELENOVELA -

Zijai merr menjëherë në telefon Karamanin për t’i thënë se ka diçka shumë të rëndësishme për t’i komunikuar. Zijai merr makinën dhe del nga shtëpia. Ndërkohë, Defne shkon të kërkojë diskun në shtëpi dhe nuk e gjen. Ajo merr vesh nga shërbyeset se Zijai kishte hyrë në dhomën e saj dhe e ndjek nga pas me makinë. Mejremi shkon të se çfarë kishte ndodhur me të gjithë këto kohë, por Eli i premton se do t’i sjellë Toprakun të luajë me të. Ndërkohë Maksuti i thotë Jakupit se, nëse do ta bëjë president të shoqërisë, duhet t’i japë çdo informacion që di për Karamanin.

Defne ndjek nga pas Zijain me makinë dhe i telefonon. por ai i përgjigjet se nuk ’i japë llogari Karamanit për atë që ka bërë. Defne nuk mund të lejojë që Karamani të marrë vesh gjithçka dhe e ndalon në rrugë. Ata të dy përballen, Defne i tregon gjithçka që kishte bërë për ta mbajtur Karamanin për vete, por Zijai e godet dhe pastaj pëson infarkt... Defne e lë dhe largohet me makinë. Zijain e çojnë me ambulancë në spital.

Vejseli merr në telefon Maksutin dhe i thotë se çështja e Ibrahimit u rregullua.

- titet për të pritur të birin në shtëpi. Ai i sjell të ëmës një tufë me lule dhe i thotë se janë nga ai dhe nga i ati.

E gjithë familja shkon në spital, të shqetësuar se çdo të ndodhë me Zijain. Defne hyri në dhomën e tij ’i tregonte gjithçka, ndërkohë që plaku kishte hapur telefonin dhe regjistronte bisedën. Ai i thotë Defnes se do t’i tregojë gjithçka Karamanit, por ajo e kërcënon se do ta vrasë edhe atë po e bëri. Ndërkohë, Zijai pëson goditje në tru, paralizohet mbetet përsëri vetëm. Zijain e sjellin në shtëpi me karrocë me rrota, ndërsa - dhit për të parë çfarë po ndodh. Karamani e sheh, e ndjek nga pas dhe e akuzon se i ati pësoi goditje në tru për shkak të saj. Karamani e akuzon se i ka shkatërruar si familje, se është shumë ambicioze. Ai i thotë të ikë dhe të largohet nga familja e tij.

Ndërkohë ai u kërkon avokatëve të bëjnë diçka për të rimarrë përsëri aksionet e tij dhe ata i thonë se mund të kërkojë arres dhe Sulltan shkon në shtëpinë e Karamanit për t’ia përplasur këtë në fytyrë. Karamani nuk e di që ishte Defne ajo që ka kallëzuar e akuzave. Ai shkon ta tako do t’ia marrë Toprakun dhe do ta bëjë të vuajë, ashtu si ka vuajtur ajo. Ajo i thotë të largohet, sepse nuk do ta shohë më. Pastaj Karaman kthehet në shtëpi dhe përballet me Defnen. Më pas shkon Maksuti në burg dhe - jerrë prej andej.

Maksuti i kërkon Defnes të tërheqë akuzat dhe i vë revolverin në kokë. Avokati i thotë Karamanit se mund dëshmitar në gjyq, por ai nuk pranon.

- rori kërkon një dënim prej këtë kohë vjen Karamani dhe dëshmon në gjyq se ka përpara është zonja Zejnep Karakojunlu. Ndërkohë Defne i telefonon avokatit dhe i kërkon të tërheqë aku përballet përsëri me Karamanin dhe i kërkon t’i japë Toprakun, por ai nuk pranon dhe i thotë se do ta shohë djalin vetëm me lejen e tij. Karamani vendosi ta ndihmojë - te probleme me shëndetin dhe kishte qenë në Zvicër për të bërë operacione.

Topraku i tregon Defnes se ka vajtur të takojë të zez dhe Defne i kërkon llogari Merjemit. Kjo e fundit i thotë se ishte Karamani ai që i dha lejen Toprakut të takohë të ëmën. Defne i thotë Karamanit se ka tërhequr akuzat, por që nuk ishte dakort që e ka çuar gjithë të vërtetën të birit, por Karamani i thotë se nuk mund ta ndajë një nënë nga i biri. Defne thotë se nuk është dakort, por Karamani i thotë se ka vendosur që në shtëpi për të parë të birin.

Karamani e urdhëron Jakupin të mos vijë më në ndërmarrje dhe të mos marrë vendime që kanë të bëjnë me shëndetin e të atit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.