FJALA E PARË

Intervista - - POEZI -

Ajo fjalë, e para fjalë që me shpirtin ngjizet tok fjala Nënë, e ëmbla mjaltë më kullon në buzë e në lot! Fjalën Nënë e ndiej si rrymën më rrëmben, më çon në qiell... Fjalë e parë që vjen me frymën dhe me frymën e fundit del!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.