Ndjeja praninë e Zotit në ëndërr

Intervista - - POSTA -

shpjego pak këtë ëndërr, se herën e fundit që të kër - prap në këtë ëndërr njësoj si në ëndrrën e parë që të - sha ndjesinë e Zotit edhe tani në ëndërr kisha ndje kishte krijuar Zoti dhe në ëndërr thoja qe Zoti bên -

Në hapsirën mes asaj ëndrre dhe kësaj, shihet një lëvizje në një nivel më të lartë. Të gjendesh në një fushë të gjelbër e të bukur me lule, tregon kalimin në një periudhë të një rritje personale, bollëk të madh, lumturi, liri, ndërsa lulet shumëngjyrëshe tregojnë mirësi, mëshirë, butësi, - time. Ato janë gjithashtu simbol i përsosmërisë dhe shpirtërores. Ëndrra juaj mund të jetë një shprehje e dashurisë, gëzimit dhe lumturisë. Nga ana tjetër, nëse ato janë në lulëzim, paraqesin potencialin tuaj të fshehur dhe talentet e fshehura.

Ndjesia e panisë së Zotit në ëndrra ka të bëj me besimin tuaj, ndjenjat tuaja për Hyjnoren, ëndrrat e tilla sjellin mesazhe të vlefshme për ëndrruesin, forcojnë besimin dhe tregojnë orientimin e qëllimeve dhe planet për të ardhmen.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.