Pyetjeqëendepresinpërgjigje

Intervista - - POSTA -

- Ç’mendim keni për importin e plerave? Denisa

- S’kemi fare plera vetë dhe të presim e plerat e botës kemi mangut. Leta

- Na u shkatërruan mushkërit nga plerat që kemi këtu e spo i pastron njëri e jo më të importojm edhe plera të tjera. Lefteria

-Kanë dal mbeturinat jashtë koshave të plerave dhe spo na nxë tonat që të marrim të botës. Donaldi

- Kam mendimin qëti importojmë e të marrim lëvdatën për qytetin më të mbushur me mbeturina. Ladi

- Plerat të rrin aty ku e kan vëndin. Lordi

- Importi i plerave të bëhetvetëm me mbikqyrjen e rreptë të autoriteteve. Gledi

- Vuajm nga mungesa e plerave ne në fakt dhe na duhet importi. Luani

- Ti marrim që të shumohen me plerat tona. Genti

-S’kemi vënd për tonat ne jo më për të botës. Gabriela

- Po sikur të eksportojm ne nëpër botë?

- Nuk mendoj se na mungojn plerat që të shtohen të tjera. Tosi

Cila është historia më e bukur e dashurise që keni përjetuar?

- Historitë e dashurisë nuk kan fund por historia më e bukur për mua ka qenë kur i dashuri im më propozoi të fejoheshim. Klejda

- Kur unë kisha 25 vjetorin i dashuri im më organizon një festë të madhe me njerëzit e mi të afërt dhe mëthotë që ka dëshirë që së shpejti unë të bëhem gruaja e tij. Linda

- Historia më e bukur e dashurisë për mua ka qënëardhja në jetëe vajzës tonë të parë. Arlinda

- Martesa me vajzën që kam dashur gjithmonëështë historia më e bukur e dashurisë. Lenci

- Të përfundosh me njeriun që dashuron kjo është historia më e bukur dhe dhurata më e bukur e dashurisë që mund të përjetoj një njeri. Egzon

- Vajza që unë kam dashur gjithmonë më shprehu se edhe ajo më donte. Gerti

- Historia me e bukur e dashurisë për mua ka qën kur i dashuri im më vjen poshtë shpisë dhe më kërkon me urgjencë të takohemi dhe më çon në familjen e tij ku më prezanton si nusen e tij të ardhshme. Albana

Cili kurrë?

- Tradhëtia është ajo që të mundon dhe njeriu nuk mundet dot ta fal. Xhoni

- Përgjithësisht fal por nuk e di se çfarë do jetë ajo gjë që unë sdo ta fal dot. Ela

- Nuk mundem të fal dot tradhtin dhe gënjeshtrën. Miri - Nëse më gënjen se fal dot. Klodi - Mashtrimet dhe tradhtin si duroj e si fal dot. Xhejmsi

- Ndonjë gënjeshtër të lehtë edhe mund ta fal por genjeshtrat e rënda s’mundem. Rajmonda

- Nëse dikush kërkon falje të sinqert mund ta fal por ka edhe gjëra që si fal dot si tradhtia. Armela

- Korrektësin e kam primare dhe nuk mundem dot ta fal një njeri jo korrekt. Genti

- Çdo njeri mund të bëj gabime dhe mund të falet por e rëndësishme është që mos përsëritet. Leo

- Tradhëtin dhe gënjeshtrën s’mundem dot ti fal e as dua të më falin nëse bëj diçka të tillë. Kujtim

- Nuk mund të fal njerëzit mosmirënjohës. Silva

Ata i kam edhe inat në jetë. Marjeta

- Personat që më fshehin gjërat nuk mundem dot ti fal. Laerti është gabimi që sdo e falnit

- Nëse merrnit vesh se partneri juaj ju mban diçka të fshehtë si do reagonit? Apo dhe ju i mbani të fshehta?

- Nëse do merrja vesh se partneri im më mban të fshehta do ndahesha direkt prej tij pasi një lidhje krijohet mbi bazat e sinqeritetit dhe jo mbi fshehtësin. Jolanda

- Një lidhje duhet të ketë sinqeritet, nëse sinqeriteti mungon sdo vazhdoja më me atë person. Dorisi

- Nëse një njeri mban të fshehta nuk mund të vazhdosh se do ruhesh në çdo moment për çfarë po më fsheh apo gënjen. Lisardi

- Të gjithë kemi të fshehta por baza kryesore ne një lidhje është sinqeriteti ndaj kur e duam dikë s’kemi pse i mbajmë të fshehta. Artani

Dëshironi të jeni i famshëm?Në çfarë mënyre? Adi

ëse do kasha dëshirë për famë do punoja deri sat ë arrija të bëhesha e famshme. Armela

- Shumë e thjeshtë, vetëm respekto urdhërat e Zotit dhe do të bëhesh i famshëm në tokë dhe në qiell. Kadriu

-Po, dëshiroj të jem e famshme porgjithmonë duke u përpjekur për të arritur atje ku duhet. Anxhi - I përkushtohem gjithmonë profesionit tim por jo nuk kam dëshirë për famë. Tea

- Të gjithëve na pëlqen të dukemi e të kemi famë por do zgjidhja mënyren më të mirë të bëhesha sado pak e famshme. Deana

Para se të bëni një thirrje telefonike, a ndaloni ndonjëhëre të mendoni se çfarë do të thoni? Përse? Gisi

- Po ndaloj pasi mendohem se mos them diçka që s’duhet se ndonjëherë nxitohemi dhe mëpas se kthejm dot kohën mbrapa.Gerta

- Po, ndaloj sepse dua të përcjell mirë informacionin që do tejkaloj. Ola

- Njerëzit gjithmonë mendohen përpara një bisede telefonike. Megi

- Po sigurisht që mendohem për

- Nuk jemi perfekt dhe ndaloj që të mendoj fjalët. Arsenalda Çka do të përfshinte një e “përkryer” për ju? Flavia ditë

- Të kisha 2000 euro dhe ti harxho Elvisi

- Një ditë ku është bashkë e gjithë familja dhe jam larg monotonis së përditshme. Gabriela

- Një ditë larg zhurmës së qytetit pranë familjes dhe fëmijëve të mi. Shkëndije

- Të bëhesha nënë dhe të dëgjoja të qarat e fëmijës sim. Rajmonda

Nëse do kishit mundësinë të jetonit deri në moshën 90 vjeçare apo të mbani trupin ose

mendjen e një 30 vjeçari për 60 vitet e fundit të jetës suaj, cilën do ta dëshironit? Gridi

- Do dëshiroja mëndjen e një 30-vjeçari që të mos kisha halle. Nardi

- Të jetoja deri në moshën 90 vjeçare që të arrija të shikoja mbesat e nipërit e mi. Agroni

- Dua të kem mëndjen e një 30-vjeçari për të kuptuar pse sillen te rinjtë sot paedukatë. Antoneta

Emëroni tri gjëra të përbashkëta që keni me partnerin tuaj? Adi

- Jemi të dy kokëfortë, krenarë dhe të sinqerte kaq mjaftojn. Fatmir

- Të përbashkët kam xhelozin qëna shkatërroi (hahahha) por edhe krenarin

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.