Shenjat që nuk shkojnë fare me njëra-tjetrën

Intervista - - HOROSKOPI -

- -

Dashi dhe Gaforrja Karakteri shpërthyes i Dashit rrallë mund të përshtatet me Gaforren e ndjeshme. Megjithëse mund të bien dakort - jave do t’i çojë në mënyrë të pashmangshme drejt ndarjes. Demi dhe Ujori Që të dy janë kokëfortë me mënyrën e tyre dhe nuk mund të pranojnë që të vendosë tjetri. Demi praktik e ka të vështirë të pranojnë mënyrat përparimtare të Ujorit. Megjithatë, ata mund të shkojnë mirë në marëdhëniet profesionale, sepse janë që të dy ambiciozë. Binjakët dhe Gaforrja Këto dy shenja janë krejtësisht të kundërta. Ndërkohë që Binjakët njihen për sjelljen e tyre të sinqertë dhe nganjëherë, brutale, Gaforret, nga ana tjetër, njihen për ndjeshmërinë e tyre të madhe. Gaforrja dhe Ujori Ujorit i pëlqen veprimi. Personaliteti i tij enigmatik është një kundërshtim të plotë me Gaforren delikate. Me është e dënuar të dështojë. Luani dhe Demi Si Luani, ashtu edhe Demi kanë personalitet të fortë, janë kokëfortë dhe ambiciozë. Por këto janë të vetmet gjëra të përbashkëta që kanë, sepse, ndërsa i pari synon famë dhe para, i dyti ka një nevojë thelbësore për siguri dhe stabilitet. Virgjëresha dhe Luani Njëri është shenjë Toke dhe tjetri, Zjarri, që të dyja krejtësisht të kundërta. Virgjëresha e qetë dhe e dashur nuk mund të përputhet me Luanin e shkathët dhe kategorik. Virgjëresha dhe Binjakët Natyra analitike e Virgjëreshës e ka të vështirë të prano - sia që kanë të dy për t’u përshtatur mund t’i ndihmojë të krijojnë një urë lidhëse për t’i bashkuar në disa raste.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.