Më pëlqen byreku

Intervista - - SPORT -

tur një trajtim që nuk e kam pritur, pasi nuk më kanë trajtuar asnjëherë si lojtar, por si një djalë. Kjo është diçka shumë e mirë.

- Sa e vështirë ishte për ty gjithë ai ndryshim jetese nga Afrika në Shqipëri?

-Ishte shumë e vështirë, sepse të lesh familjen dhe të shpërngulesh në një tjetër kontinent nuk është e lehtë për askënd. Por unë e kuptoj karrierën e futbollit e cila të bën të përballesh me të tilla

Mendoj se kam zgjedhur një vend të mirë, pasi njerëzit këtu janë shumë miqësorë.

- Ka ndryshime jeta në Shqipëri dhe në Guinea?

- Stili i jetesës nuk ka ndonjë ndryshim të madh. Është pothua- cizmin në Shqipëri?

- Jo nuk kam vajtur nga ndonjë impakt racist në mënyrë direkte. - Por në mënyrë indirekte… - Njerëzit më shohin në rrugë si të huaj dhe mendoj se është normale, por asgjë më shumë se aq.

- Më thuaj tre gjërat e mira që të pëlqejnë për Shqipërinë?

- E para, janë njerëzit, pasi janë të afrueshëm dhe miqësore. E dyta, siguria. Nuk më ka ndodhur asnjëherë që më kanë ngacmuar, apo vjedhur në rrugë. E treta, është ushqimi.

- Më thuaj tre gjëra të këqija për Shqipërinë?

- Nuk kam asgjë të keqe për momentin.

- A të pëlqejnë vajzat shqitare?

- Të jem i sinqertë janë vërtetë shumë të bukra, por kam ardhur në Shqipëri për karrierë dhe jo për femra.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.