Veprimet e burave që i nxehin gratë në jetën e përditshme

Intervista - - SEKS -

Ti mund të jesh e martuar, e lidhur, ose bashkëjeton me një burrë dhe të ndjehesh në qiellin e shtatë. Megjithatë, ka raste që burrat të zhgënjejnë, të zemërojnë dhe të shtyjnë të mendoje se do ishte 100 herë më mirë të ishe martuar me një grua! Ja cilat janë ato:

ka qenë ndonjë mbrëmje në teatër, ose dasma e një kolegu, ose vizitë kortezie. Sido që të jetë, nuk durohet të kesh pranë një fytyrë të vrenjtur, ndërkohë që në festat e veta shfaqet me një buzëqeshje të madhe vesh më vesh!

4. Hera kur humbi sepse harroi!

E humbe! Për orë të tëra, ose edhe për ditë të tëra. Telefonat ceularë dhe fiks nuk përgjigjen, çprindërit nuk e dinë ku është, miqtë nuk dinë ndonjë gjë më shumë, në punë të vjen turp të telefonosh. Për pak të shkosh ta kërkosh në polici që të luash rolin e Ben Aflekut në

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.