Po fshihja dashurin në kuti

Intervista - - POSTA -

Pashë ëndërr sikur i dashuri im erdhi te shtëpia ime, unë po e fshihja atë nga prindërit që të mos e shifnin dhe nuk fshihej në ndonjë qoshe apo diçka e tillë, por sikur hynte në një libër-kuti. Çfarë kupti- mi ka kjo ëndërr

Fshehja e të dashurit, ka kuptimin e sekretit, mbajtjes së fshehtë. Ju nuk jeni ende e gatshme të përballeni me publikimin e lidhjes suaj. Megjithatë ju mund të bëheni gati për përballje. Ju e fshehni atë nga prindërit tuaj, kjo nënkupton ndjenjën e fajit, kërkimin e sigurisë dhe mbrojtjes. Ndërsa hyrja në një kuti nënkupton ta kontrolluar gjithcka nga ana juaj..

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.