Më puthi një aktor i Portokallisë

Intervista - - POSTA -

Kam parë në ëndërr sikur unë isha duke hyrë në derën e sallonit të shtëpisë time ishin këtu aktorët e “Portokallisë” dhe njëri prej tyre me puthi por nuk e mbaj mend se cili. Kur u zgjova më vinte për të qeshur dhe mendova ta ndaj me ju këtë ëndërr. Çfarë do të thotë kjo ëndërr? Egla.

E dashur Egla, aktorët përfaqësojnë kërkimin tuaj për kënaqësi. Keni parasysh karakteristikat e tij që pëlqeni, të cilat duhet t’i përfshini në vete. Puthja ka kuptimin e pranimit të këtyre karakteristikave ose rritje e mirëqenies suaj. Mund të paraqes edhe hipokrizi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.