Test shtatëzanie

Intervista - - POSTA -

Përshëndetje, kam parë në ëndërr sikur isha në spital më babin dhe as vetë se dija së për çfarë kisha shkuar dhe vetëm kur më doli një mjek përpara me një ë në dorë dhe më tha që mund të kisha ngelur me barrë. E mora letrën mundohesha të kuptoja por nuk kuptoja asgjë dhe doja të bëja testin e shtatëzanisë. Më pas sikur I thoshtë babait tim se unë nuk mund të mbe-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.