Pazari

Intervista - - ZBAVITJE -

Një grua po bënte pazar në supermarket, ku ble një kuti me qumësht, një bikerinë me vezë, lëng frutash dhe një pako me bejkon. Kur po i shkarkonte gjërat tek arka, një i dehur që ishte prapa saj, e pa që i vuri gjërat mbi tavolinën e arkës. Ai i tha: “Ju duhet të jeni beqare”. Gruaja, e habitur, pa katër gjërat që kishte blerë dhe, duke mos vënë re asgjë të pazakontë në zgjedhjet e saj, i përgjigjet: “Kjo është e vërtetë, po si e kuptuat?”. I dehuri ia kthen: “Sepse jeni më e shëmtuar se një majmun”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.