26 nëntor 2016 Poezia juaj...

Intervista - - POEZI -

Zemra ime e trazuar si vorbulla e detit m’është pushtuar, m’është pushtuar anë e mbanë falma zemrën s’të bëj zaranë. Zemra ime e trazuar është vrarë e coptuar, e copëtuar copë e grimë për pëllumbin pëllumbin tim kraha shkruar. shoh zemrën duke mpritë, oh shpejt erdhi dita për shpirtin që prita, prita dhe do të pres si ëngjëlli i bukur

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.