“Ëndrra e zemrës ”

Intervista - - POEZI -

Mendoj,mendoj çdo sekondë Çdo minute dhe çdo orë te jetës s’ime, ku befas më lindi endrra që unë mendoja. Ja po perendon dielli, e unë rri shikoj nën dritën e hënës I heshtur e i vetmuar, për dritën zemrës s’ime të pashuar. Pres,pres vetëm pres për at copëz copëz shpresë, gjithçka lind e vdes zemra shpirti ty gjëmon, por kurrë kurrë s’harron.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.