Pyetje që ende presin përgjigje

Intervista - - POSTA -

Ç’mendim keni për njerëzit që përdorin facebook pa identitetin e tyre, domethënë me emër të

Unë e kam me adres fall komentove diku të sillen si hijenat në inboks duke të bërë biografinë. Kurrë nuk e përdor të ë njoh njerë Armela

Nuk është normale, por meqë është kjo mundësi pse të mos e shfrytëzojnë. Duan të kenë një farë kontrolli për të mos përndjekur e sulmuar të tjerët. Jeton

S’ka asgjë të keqe edhe unë anonim e kam por shoh. Melina

Nuk është aspak nor bllokuar. Entina

Duan të tallen ata që hap ë tillë. Elkida

Shumë njerëz preferojnë të hapin adresë Tomi

Të tillë janë edhe në jetën reale! Gentian

Kush e di si e kanë “hallin”. Lindita

Sa të vështirë e keni të harroni dikë që keni patur në jetën tuaj por tashmë ju

E kam shumë të lehtë të harroj dikë që më zhgënjen, nese e bën gabimin njëherë nuk duhet falur por duhet vazhduar përpara se jeta vazhdon. Valentina

Njerëzit po i fale do e përsërisin prapë gabimin. Vjola

Varet nga situata e krijuar, por në përgjithësi nuk fal dhe harroj. Para vetes sime nuk vë asnjë njeri. Kristi

Mbase kurrë s’do e harroja. Donald

Zhgënjimi është i keq dhe rëndon e vret shumë simodos nga njeriu zemrës. Falenderoj Zotin që se kam provuar këtë zhgënjim. Nga njerëz të tjerë po, por s’ma ndjen. Anja

Kush zhgënjen dikë ka zhgënjyer veten e tij/ saj, se vjen një ditë që do pendohet i pari ai që zhgënjen, por a ka vlerë thuaj?! Aspak, jeta vazhdon. Armela

Unë kam një tip që s’më bën përshtypje e s’ma ndjen. Çdokush tregon veten e tij dhe vjen një ditë që çfarë ka bërë do i kthehet dyfish, e unë apo kushdo që është zhgënjyer do rri e do shikoj duarkryq. Anja

Sa rëndësi i kushtoni një

Një miqësie të re i kushtoj rëndësi por më shumë rëndësi i kushtoj miqësisë së vjetër pasi në ditët e sotme është e vështirë të gjesh njerëz të duhur për të bërë miqësi sepse janë të rrallë miqtë e mirë. Lena

Aq sa duhet dhe e meriton. Kristi

Nuk para i jap shumë rëndësi, kam miqtë e vjetër. Berti

Kush ishte e para, veza apo pula?

Mendoj se pula ishte e para, veza nuk del nga hiçi. Altin

Unë mendoj mos është gjeli? ( hahaha) Fatjon

Hajde pyetje hajde…! Ledi

Veza më duket. Seldi

Sa do të donit të ishin të ardhurat tuaja mujore për të përballuar jetesën në Shqipëri?

Të ardhurat mujore duhet të ishin minimumi 1.000 € për të përballuar jetesën në Shqipëri pasi çmimet e shportës janë tepër të larta krahasuar me vëndet e rajonit. Aleksandër

Aq sa unë të bleja ato që më nevojiten. Kristi

Mendoni se femrat shqiptare janë materialiste?

Mendoj se femrat në Shqipëri janë materialiste, nëse lejohet ti quajmë kështu pasi vet kushtet ekonomike, papunësia e lartë dhe rrogat tepër të ulëta i bëjnë femrat të jenë “materialiste” për të përballuar jetesën e veshtirë të Shqipërisë. Olta

Kjo pyetje s’duhet të jetë e tillë pasi është një përgjigje jo pyetje. Jo vetëm në Shqipëri por në çdo vënd ka materialiste. Anja

Në çdo vënd femrat janë materialiste por shqiptarët e kanë shumë të theksuar. Gëzim

Po, janë shumë biles dhe mendojnë se e ka fajin ekonomia dhe fukarallëku. Tomi

Jo, materializmi po gjuan ato. Martin

Edhe pyet? Normal që ka. Bujar

ë. jano i Xhul-

Ku do të investonit nëse do kishit 1 milion €?

Nëse do kisha 1 milion € do ti investoja në bisnes, konkretisht në një palestër, sepse të rinjtë e të rejat shqiptare janë çdo ditë e më shumë frekuentues të palestrave. Ata i kushtojnë vëmëndje paraqitjes fizike së tepërmi dhe mirë bëjnë se nuk thonë kot “mëndje e shëndoshë në trup të shendoshë” Erzeni

Do kisha blerë një shtëpi dhe do rrija rehat. Gabriela

Do hapja një bisnes dhe do investoja mbi të që të arrija sukses. Fatmir

Do investoja mbi fëmijët e mi që të merrnin dije dhe të bëhen të shkëlqyer. Tonin

A ka përfunduar kriza apo ajo akoma vazhdon?

Mendoj se kriza akoma vazhdon pasi mesatarisht një vënd që të dal nga kriza do Është për të ardhur keq pasi vëndi ynë u prek nga kriza globale si çdo vënd tjetër dhe ekonomia e Shqipërisë është tepër e dobët krahasuar me vëndet e rajonit pasi të ardhurat mesatare për frymë janë më të ulëtat në rajon. Duke shtuar këtu dhe krizën ekonomike globale dhe rritjen e normës së papunësisë me mbi 60% të papunë, kuptohet që kriza akoma vazhdon fatkeqësisht. Miri

Vëndi jonë është zhytur në këtë krizë sa nuk besoj se do dali edhe për 100 vite të tjera. Gerald

Përderisa lokalet janë në çdo kohë plot me njerëz nuk ka se sit ë ketë krizë. Enxhi

Po, sigurisht që ka. Indrit

Po, ka ndaj ka dalë edhe fjala kemi rënë në krizë.

Si mund të ekzistoj kjo pyetje kur të gjithë ja dim përgjigjen. Valbona

Kriza na mbyti aman ç’të themi më shumë se kaq. Dorisi

Uff, normal që ka krizë, e vini në dyshim. Vera

Kjo krizë që po jetojmë i shkatërroi njerëzit e i futi në dhe. Besmir

Kriza në vëndin tonë sa të çohemi të punojmë dhe mos rrim nëpër kafene sdo mbaroj kurrë. Klevis

Kur kriza ka kapur Botën jo më vëndin tonë. Argi

Edhe sikur të përfundojë ne jemi mësuar më krizën dhe ashtu do vazhdojmë të jetojmë. Neta

Jemi zhytyr në dembelizëm ndaj jemi dhe në krizë. Kudrete

- Cili është çelësi i një jete të shëndetshme? Arnoldi

- Aktivitet fizik të paktën tre herë në javë. Fatjoni

- Të hamë ushqime bio ahhaha Ledion

- Çfarë problemesh mund të shkaktoj gjumi i tepërt i ditës? Ana

- Të lëmë kafet me miqtë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.