Pyetje përgjigje për njeri-tjetrin

Intervista - - POSTA -

pa pirë : p Dritani

- Shkakton përgjumje dhe dhimbje koke. Donald

- Gjumi i tepërt të bën të varur ndaj tij dhe nuk të lë hapsirën për asnjë aktivitet. Jonida

kësaj vjeshte? Alba

- Të ë çantë se pritet të na zërë shiu në çdo kohë. Igli

- ë vjeshte për këtë vit se na mbyti shiu lale. Rogerti

- Ta mendoj njëher dhe të them por s’besoj se do na lejoj moti të shijojm vjeshtën. Rusela

- Çfarë pasojash sjell duhani në mëngjes? Rogerta - Të mbyt era e gojës. Eva - Prishjen e dhëmbëve, erën e gojës, kollitje. Aleksi

- Çfarë ndikimi ka te meshkujt mbajtja e telefonit në xhep? Joni

- Ka gjë më të keqe se mos bësh dot fëmiujë? Meli

- I dëmton testikujt. Rualba

- Si ti mbrojmë dhëmbët nga prishja? Aureli

- Laji përdit jo vetëm kur të kesh kohë. Enxhi

- Mos përziej ushqimin e ë me të ftohtë dhe laji përditë. Valentina

- Duke i larë, duke u kujdesur dhe duke shkuar shpesh te dentist do keni një gojë të pastër. Marselina

- Cilat janë arsyet e shtimit në peshë? Gledis

- Jo kursimi në të ngrën. Anxhelina

- Ushqimi i thatë dhe të ngrënit në fast- food Dorina

- Cili është një nga problemet që identifikohet sot në Shqipëri? Lajda

- Shkolla është bër shumë problem sot. Sara

- Korrupsioni e shkatërroi këtë shtet. Fatlindi

- Për çfarë na ndihmon martesa? Antonio

- Për mos ngelur beqar/ e hahahha

- Për të mos u allakatur rrugëve e për tu mbledhur.

- Cilat janë efektet e vajit të ullirit? Eva

- Të bën mirë për shëndetin. Ola

- Ushqen flokët dhe I bën më të shëndetshëm. Jeta

- Pse jemi kaq të varur ndaj kafesë? Arjana

- Sepse e kemi mësuar ne veten ashtu. Fjori

- Njerzit dembelë dhe të papunë varen nga kafja. Drita

- Si ti mbrojmë sytë nga

- Mos përdorim për një kohë të gjatë telefonin. Fatma

- Të mbajm syze Edisoni

- Të rregullojm ngjyrat e telefonit, kompjuterit apo televizorit gjatë

- Cili është bukurisë? Melisa

- Kujdesja dhe përkushtimi për veten. Dritani

- Të kemi një jetë pa probleme dhe pa strese do na bëjë të arrijm bukurinë. Armela i

- Si ta luftojmë ankthin? Dana - Duke mos menduar për Nada - Duke mos u shqetësuar ose duke përdorur mjekime. Mira

- Çfarë ndikimi na sjell tru? Anxhela - Na dëmton trurin. Reni - Celulari nuk duhet mbajtur natën se të shkakton shumë probleme. Marjeta të. çelësi

- Si të bëjmë një gjumë të qetë? Gridi - Të flemë qetë. Jani - Të fikim telefonin dhe të flejm gjumë. Migeni

- Duke pasur parasysh zgjedhjen e gjithkujt në botë, kë do ta kishit ftuar si mysafir për darkë? Linda

- Ish të dashurën time që tani është e martuar në Angli. Fatosi

- Unë jam rritur pa familje, jam rritur në shtëpinë e fëmijëve dhe dua të njoh nënën time dh eta ftoj për darkë. Ermali

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.