Dallëndyshe

Intervista - - POSTA -

-Përshëndetje, jam një vajzë nga Tirana dhe kam parë në ëndërr Nuk e di se çfarë kuptimi ka kjo ëndërr? Pres një përgjigje nga ju.

-Përshëndetje e dashur, më vjen keq që po ta them por të shohësh në ëndërr dallëndyshe që pëshpërit simbolizon sëmundje që do të zgjasë për disa kohë. Të shohësh një fole dallëndysheje është gëzim për atë mira.. Nëse godet një dallëndyshe ka për të ndodhur ndonjë aksident dhe shkaktari ke për të qenë ti. Nëse shiko ndonjë beqar se kap një dallëndyshe, shumë shpejt ka për t’u martuar dhe krijuar familje. Të dhashë disa shpjegime që të kesh një ide më të qartë për simbolikën e dallëndyshes në ëndërr.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.