Kam parë hoxhë në ëndërr

Intervista - - POSTA -

qenë dy herë. E pashë sikur kishte vdekur e rrinte i shtrirë dhe unë i rrija aty pranë por më pas në vend të hoxhës ishte burri im dhe Që nga ajo natë më ka zënë një ankth dhe nuk e di por s’më zë as gjumi. Kejda, Durrës.

e predikues të tjerë në ëndërr do të thotë që je në rrugën e duhur, gjërat shëndet të plotë, do të thotë vetmi, pakënaqësi dhe grindje. Fakti që e sheh të ringjallet do të thotë që pas ndonjë zënke apo pakënaqësie, gjërat do të kthehen në rrjedhen normale. Të uroj gjithë të mirat!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.