Kisha veshur fustan nusërie

Intervista - - POSTA -

me një mashkull të panjohur dhe kisha veshur fustan të bardhë nusesh. Po shijoja atë çast nusërie dhe në moment më doli gjumi. Julutem a mund të më jepni një shpjegim për këtë ëndërr? Ju falënderoj për kohën tuaj. Me respekt, Alba

-Përshëndetje Alba. Të gjithëve na pëlqen që një ditë të martohemi apo të krijojmë familje dhe ajo çka simbolizon vallëzimi dhe fustani i bardhë është sukses në dashuri dhe miqësi. Fustani i bardhë shpreh - hë simbolizohet si diçka hyjnore. Gjëra të mira të presin e dashur.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.