Barcaletat e Olës

Intervista - - ZBAVITJE -

- Yyy ça makine! Tip i fundit ëëë !?? - Ehë ! - Sa e bleve ? - Ehhh, ka vajt i çik shtrenjte ... 35 mije euro

- Booo, sa shtrenjte... Po me shpi ku rri ?

- Nuk kam.Presim t’na strehojë bashkia *** Mbrëmë kisha pak temperaturë. Diagnoza e mjekut: ftohje e zakonshme e stinës

Diagnoza e Internetit: AIDS

Diagnoza e mamit: E sheh, te thashe mos bridh pa shapka ne çimento... *** Nganjëhere shtrihem ne - met qe kam bere ne jete... dhe pyes vehten: A do kete më akullore ne frigori-

Sudoku përbëhet nga 81 nëntë rreshta dhe në nëntë kolona. Në disa nga këto kuti janë shkruar numra. Pjesa tjetër e kutive duhet të plotësohet nga lojtari, duke shfrytëzuar numrat nga 1-9, pa përsëritur asnjërin nga numrat brenda kolonës apo rreshtit. Loja komplikohet nga fakti se kuadrati me 81 kuti të vogla ndahet në nëntë kuadrate duhet të jenë numrat nga 1-9, pa asnjë përsëritje. Shuma e shifrave të çdo kolone, si dhe të çdo rreshti, duhet të dalë 45. Kjo lojë kërkon logjikë dhe durim. fer??? ***

- E di ti si ndihem unë tani?

- Jo nuk e di.

- Ja, ta shpjegoj une. Merr pak nje gotë dhe hidhe. - E hodha. - Shikoje, u thye gota?! - Jo nuk u thye. - O idiot, gotë plastike paske marrë??!! ***

- O plako m’ka ngel hatri me ty

- Po pse me ça t’kam bo?

- Po ja, te pashë mbrëme në ëndërr, unë ta beja me dore e ti hiç, bere sikur s’më njihje

- Po s’te kam parë, për *** - He, si dole?! - Keq nuk me morrën, se jam e shendoshë më thanë...

- Mirë, mos qaj tashi, merr dy karrige dhe hajde *** Bjondja: Çfarë ke që je kaq e shqetësuar? Brunia: Bëra testin e shtatzanis dhe jam ne ankth se si do dali rezultati Bjondja: Ishin pyetje të vështira?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.