Demi

Intervista - - HOROSKOPI -

Demi

Ju i thoni një sekret partnerit/es dhe prisni që edhe ai/ajo të tregohen po aq të hapur me ju. Mos luani lojëra që tjetri nuk i kupton, por shprehjani qartë se çfarë prisni prej tij/ saj. Nëse doni një ë nga ana e tij/saj, thuajani hapur. Ju keni dëshirë të për paratë, ose për seksin, ë shpreheni. Marsi hyn në zonën tuaj të punës, ju do të jeni plot energji dhe kjo do t’ju lejojë të mbaroni punët që keni në dorë. Përvishni mëngët, sepse do të keni punë boll.

Binjakët

Jupiteri është ende në zonën tuaj të dashurisë, por duket sikur ai nuk jua lehtëson gjërat. Ju do të përballeni me realitetin dhe dëshirat tuaja të thella. Ju doni gjëra të thella dhe serioze, Saturni ju ndihmon të bëni zgjedhje më realiste, megjithëse kjo do të thotë të vazhdoni të jeni beqarë për momentin. Nëse jeni në çift, do të bini dakort mbi gjithçka, bile edhe mbi fëmijët. Profesionalisht ju do të ndjeheni mirë dhe do të arrini objektivat që i keni vënë Luani Ju do të kundër një personi në familje, nënës, babait, një vëllai apo një motre. Ju keni një mënyrë të papritur dhe pak brutale për të thënë të vërtetën. Rrotullojeni 10 gjuhën në gojë para se të thoni se çfarë mendoni. Nëse jeni në çift, do të tregoheni pak agresivë, pasi Marsi hyn në zonën e çiftit. Kjo situatë do të zgjasë deri më 19 dhjetor, përpiquni të ruani qetësinë. Nëse jeni beqarë, ende nuk do të gjeni atë që dëshironi, por mos i ulni kërkesat tuaja. Virgjëresha Keni dëshirë të ndërroni mjedisin tuaj rrethues. Pse jo ? Rregulloni zyrën, dollapet dhe falini gjërat që keni tepër dhe që nuk do t’i përdorni kurrë. Do të ndjeheni më mirë kur horizonti juaj do të jetë i lirë. Do të rilidhni kontaktet me një shok/shoqe të vjetër dhe do të zbaviteni duke krahasuar rrugën që keni bërë, profesionale dhe sentimentale dhe do të shihni se keni shumë gjëra të përbashkëta. Në fushën sentimentale do të hapni sytë rreth e rrotull, një part-

Neptuni është në shenjë, ju do të bëni një ë jetës suaj, do të dini më mirë se çfarë dëshironi dhe çfarë jo. Vendimet që do të merrni në këtë moment janë të mira për të ardhmen tuaj, sepse ato nuk janë marrë nën presion, por pas një ë thellë. Ju do të tregoheni të vendosur. Nëse keni dëshirë të ndërroni punë, do të keni mundësi të - ëni kërkimet tuaja dhe zgjidhni atë që ju përshtatet më shumë

Shigjetari

Dielli, Mërkuri dhe Saturni janë në shenjë, ju do të jeni në një kthesë të rëndësishme në jetën tuaj. Kështu do të merrni vendime që do të ndikojnë të ardhmen tuaj, si një ndryshim pune, qyteti, shtëpie, orientimi, ose shumë gjëra njëherësh. Së shpejti mund të bëni një udhëtim, gjë që do t’ju kënaqë pa masë. Nëse jeni beqarë mund të bëni një takim me dikë joshës nga pamja e jashtme, por që nuk e njihni ende nga pikëpamja in-

Ujori

Marsi hyn në shenjën tuaj, ju do të ndjeheni mirë dhe në formë dhe plot energji për të vënë në jetë projektet që i kishit në sirtar prej kohësh. E dini që do t’ia dilni mbanë. Edhe palestra nuk ju tremb më, kështu që do të shkoni më shpesh atje. Në punë do t’ju kërkojnë të shtoni përpjekjet, pranoni, sepse do t’ia dilni mbanë. Marsi do të qëndrojë në shenjë deri më 19 dhjetor, pë ësaj.

Peshqit

Këtë javë karriera do të jetë në vend të parë. Dielli, Mërkuri dhe Saturni janë në fushën tuaj profesionale, ju do të ndjeheni shumë të përqëndruar në disa objektivë të ë jeni në një ekip të mirë, që di të komunikojë, ë ndryshme. Do të hyni në një grup të ri shoqëror, ku personat që do të njihni do t’ju hapin horizonte artistike. Kushtojini kujdes këmbëve dhe kyçeve, sepse mund të keni probleme. Tregohuni të matur.

- sesshme. Shumë prej jush do të gjejnë kë naqë sinë në fusha të ndryshme të jetë s. Do të mprehen shpirti juaj analitik, kuptimi i gjë rave, kë mbë ngulja pë r të kuptuar ngjarjet e jetë s dhe pë r t’u gjetur një sens gjë rave që ju rrethojnë . Disa prej jush do ta gjejnë kë naqë sinë tek puna.

Muajt më të favorshë m :

Janari, i pë rkryer pë r të analizuar dhe shkuar gjë rave deri në fund, prilli, pë r të kaluar në veprim dhe që ju mbush me energji. Qershori do të jetë ideal pë r t’u dashuruar dhe gushti pë r të dialoguar.

Kë të vit do t’i jepni shumë rë ndë si shoqë risë dhe do të kë rkoni sinqeritet, mbi të gjitha. Në se jeni në ç ift do të jetë një periudhë e mirë pë r të konsoliduar bazat e lidhjes suaj. Ju do të shtoni komunikimin, që do t’ju lejojë ta kuptoni më mirë tjetrin. Në se keni vë shtirë si, ky do të jetë viti i pë rkryer pë r e problemeve tuaja. Kë shtu pra, mos ngulni kë mbë ndaj Edhe në se jeni beqarë , tregohuni të hapur ndaj dashurisë , sepse mund ta gjeni atë në vendet më të pazakonta.

Do të stabilizoni situatë n tuaj dhe vini rre

performantë . Kë shtu do të punoni më mirë dhe rezultatet do ta tregojnë kë të . Disa do të rizbulojnë pasionin në punë n që bë jnë .

Dashuria dhe miqë sia : Paratë : Puna :

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.