Pëshpërima jashtë logjikës

Intervista - - POEZI -

Unë, ti dhe qetësia pa ngjyrë Pëshpërijnë... Qetësi e pamëshirshme na udhëheq në djall ! K ur dy trupa bëhen gjahu i epshit logjika fantazon e largët... Njerëz pa tru të apasionuar. ...dhe ti afrohesh, si deti, bregut të nxehur, verës ! Kërkon të shuash vullkanin që djeg brenda meje por nuk e di që e ndez më shumë ! Dhe frymëmarja jote e ngrohtë hynë me pëshpërimat erotike në trupin tim e zgjonë qelizat e përgjumura. Më nxjerrë jashtë burgut të memorjes Nuk kujtoj dot asgjë Jam ketu, jam me ty !

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.