Dëshirë

Intervista - - POEZI -

Sa do të doja të isha pranë teje tani. Të puthja buzët,gushën, dhe supet e zhveshura. Të zbrisja monopatin mes dy gjokseve shkëmbinj. Dhe të puthurat e mia të mbeteshin aty,si gjurmë të vjetra. Të përkëdhelja shpinën dhe belin tënd mermer, Rënkimi yt «Ah!» i ëmbël të ngjaste me një këngë Perlë. Në vullkanin tënd të nxehtë të zjeja përvëluar. Llava jote të bëhesha E në trupin tënd të prehesha përmalluar.

ANILA KARAPIDOU

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.