Kallamar furre me djathë grana

Intervista - - POSTA -

Shef Miri, kisha një pyetje t’ju falendëroja për këshillat e vlefshme që na jepni ne lexuesve. Kam provuar të gatuaj recetat tuaja dhe kam vënë re që ju i jepni përpikmërisht rrjedhën e veprimeve që duhen ndjekur gjatë gatimit dhe të them të vërtetën më kanë dalë shumë të shijshme. Doja t’ju pyesja në restorantin tuaj, gatuhet kallamar furre me djath që për momentin nuk e di si quhet ai djathi. Nëse po, a mund të më thoni si gatuhet? Faleminderit. Sela nga Tirana.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.