Erektohem vetëm kur shoh porno!

Intervista - - MJEKËT PËRGJIGJEN -

Përshëndetje doktor, unë kam një pro puthem dhe sapo heq rrobat ejakuloj por e shoh që penisi nuk është i ngritur tamam dhe sperma nuk del e plotë. Më ka ndodhur 2 herë të më kapi si ankth dhe më ikën dëshira për seks, nuk më bëhet më, theksoj se kur masturbohem më ngrihet penisi normal por prapë një minutë mund të zgjas e prishem, jam shumë i shqetësuar, ndërsa kur fantazoj ose shoh porno më ngrihet penisi normalisht. Ç’duhet të bëj?!

Evi Dani Androlog 0682213329- Nëpërmjet letrës tuaj unë kuptoj që ju keni çrregullime të ejakulacionit të quajtur ejakulacion imaturë (parakohshëm) dhe të ereksionit (disfunksion erektil). Është një nga problemet më të shpeshta që hasim në klinikë, që bëhet problematik nëse lihet pa u kuruar. Mashkulli e tij seksuale për të rritur kënaqësinë tek partnerja e vet. Fillon e largohet nga partnerja deziliziuonohet, mbyllet në vetvete, si e si që partnerja e vet të mos e thellojë dyshimin e saj për të kuptuar që ky është i paaftë për të bërë seks. Në këto raste duhet domosdoshmërisht konsulta për të rregulluar këto momente, ereksion, ejakulacion në mënuyrë që akti seksual të bëhet sa më i shëndetshëm. Që të dy partnerët të arrijnë në orgazëm dhe të kenë kënaqësi seksuale të dy. Eksperienca për këtë gjë është shumë e madhe tek klinika jonë por ka një gjë rezultati i mjekimit është 100 % i sigurtë. Ndaj ju këshilloj sa më shpejt një vizitë. homoseksualet dhe heteroseksualet. Lythat genitale paraqiten si tumore beninj të vegjël që mund të gjenden afër organeve gjenitale te meshkujt (penis, testikuj), në hyrje të vaginës dhe në anus, në uretër dhe në qafën e mitrës. Nganjëherë mund të gjenden në ije ose në kofshë. Këto lytha mund të jenë të sheshta ose në riliev, të madhësive të ndryshme dhe mund të gjenden të izoluar ose në grupe. Në disa raste lythat mund të evulojnë në tumor të mitrës (tek femrat). Ajo transmetohet nga: Raporte seksuale të pambrojtur: (të gjitha llojet e marrëdhënieve orale, anale, vaginale). Kontakti i thjeshtë midis organeve gjenitale ose midis genitaleve dhe anusi-t. Kontakti direkt me lëkurën e një personi të infektuar. Nga përdorimi i objekteve/lodrave seksuale të infektuara. Si tek meshkujt ashtu edhe tek femrat, formohen ngritje (riliev mbi lekurë) të madhësive të ndryshme në afërsi të organeve gjenitale ose anale. Këto ngritje mund të jenë pa simptoma ose mund të japin shqetësim dhe dhimbje nëse çahen ose gjakosen. Në përgjithësi lythat janë të destinuar që të rriten derisa të bëhen pengesë për marrëdhënien seksuale: si nga pikpamja mekanike ashtu edhe nga pikpamja e dhimbjes dhe e gjakosjes gjatë marrëdhënies seksuale. Diagnozën e bën mjeku dermatolog, i cili është në gjëndje ta dallojë nga sëmundje me simptoma pak a shumë të ngjashme (përshem HIV, Hepatiti). i xhepave në mishrat e dhëmbëve, krijim të hapsirave midis dhëmbëve, erë të keqe të gojës, gjakosje të mishrave, mishrat e dhëmbëve nuk janë më të puthitura pas dhëmbit, gjë që e bën dhëmbin të duket më i gjatë dhe i zbuluar. Personat që kanë në gojë proteza të lëvizshme, ura ose këllefe porcelain, duhet të jenë të kujdesshëm për higjenën e gojës dhe të bëjnë kontrolle periodike tek dentisti pasi prania e urave kërkon më tepër ku - 2 herë te dentisti është shumë pak. Në fazën që jeni ju duhet të ndalohet përparimi i sëmundjes përpara se të shkatërrohet kocka dhe mishi rreth dhembëve. Profesionistë në fushën e Stomatologjisë përdorin mjete të specializuara për heqjen e pllakëzave dhe gurëzave nga dhëmbët.Trajtimi ndryshon në varësi të shkallës së sëmundjes. Çdo lloj trajtimi kërkon bashkëpunim nga ana e pacientit. Trajtimi konsiston në: 1-pastrim të thellë, 2-trajtim me antibiotikë, 3-Trajtim kirurgjikal. Si zgjidhje më e mirë për të zëvëndësuar dhëmbët tuaj të humbur mbeten Implantet dentare ose siç quhen ndryshe vida apo mbjellje në gjuhën popullore e cila është më e kushtueshme

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.