Më janë zbuluar dhëmbët. Si t’ja bëj?

Intervista - - MJEKËT PËRGJIGJEN -

Jam një 45 vjeçar nga Elbasani. Kam një problem me dhëmbë sepse duken edhe rrënjët e dhëmbit. Dy herë kam qenë tek stomatologu dhe i kam mjekuar, domethënë i kam të veshur me porcelan dhe përsëri më është zhveshur dhëmbi im. Sot kam bërë një incizim dhe stomatologu më thotë se dhëmbët duhet nxjerrë për të vendosur vidhat. Si mund të ndodhë kjo, a ka ndonjë metodë tjetër mjekimi, sepse kjo kushton. Faleminderit. Pres pergjigje

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.