Të bëj ndërhyrje kirurgjikale në vesh?

Intervista - - MJEKËT PËRGJIGJEN -

Doktor, kam një problem në njërin vesh që e kam që në lindje dhe më është bërë më i dukshëm gjatë rritjes. Para disa kohësh dëmtova pak pikërisht këtë vesh dhe më duket se më është deformuar akoma më shumë. Ndërhyrja kirurgjikale në këtë vesh a mund të më krijojë një formë natyrale dhe të më sjellë në ekuilibër dhe proporcion veshët me fytyrën? Sa kushton ky operacion? Faleminderit

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.