Kam dëshirë, por s’arrij dot!

Intervista - - MJEKËT PËRGJIGJEN -

Përshëndetje doktor. Jam Mirela 35 vjeç, jam e martuar dhe kam probleme seksuale, kohët e fundit nuk mund të arrij dot në orgazëm edhe pse kam dëshirë të bëj marrëdhënie seksuale dhe bëhem nevrike pse nuk e arrij orgazmën. Ju lutem më informoni kush mund të jenë shkaqet dhe çfarë më këshilloni të bëjë?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.