Ngjarjet e ditëve të fundit nën pikëvështrimin e avokates Brizida Gjikondi Krimineli më i madh është shteti!

Intervista - - SOCIALE -

Artan Kristo: - Krime të papara e të padëgjuara më parë ndodhen këtë javë në Shqipëri, si për t’i vënë kapakun një viti të mbushur plot me vrasje makabre brenda familjes. Pse kaq shume vrasje në familjet shqiptare? Cili është mendimi juaj si avokate dhe si aktiviste civile ?

Brizida Gjikondi : -Familja është thelbi, vatra e shoqe vetë

- Shkruajte në Facebook këtë javë se vdekjet, përdhunimet, kanë emer, kanë autor, kanë shkak. Autori, theksoje, e ka emrin Shtet. Pse mendon kështu?

- - - - ë ë meritë - ë

- Mendon se fajin më të madh e ka policia, apo është e tërë jeta jonë shoqërore në Shqipëri që pjell e ushqen krimin ?

- - ë ër ë

- Çfarë duhet bërë, se kështu nuk vazjdohet, apo jo ?

- ë ç - ë - - ç të - ç ë ë ëtarë të ë - ër të marrë ë ë ërë ë

- Ndërkohë ka edhe shumë organizata joqeveritare që merren me këto probleme…

- tjerë?

- -

- Mendon se kjo reformë e pabërë në drejtësi ka faj, se bërja e saj do i zgjidhë në një farë mase problemet, kryesisht ato që kanë ardhur nga vendimet e gjykatësve të korruptuar që kanë liruar kriminelë para kohe nga burgu etj etj? - - - - -

- - - -

- Po reagimi i njerezve si të duket ? Në Facebook pashë që ishe shprehur kundër «grumbullimeve të tejlodhura me qirinj dhe monologje” siç shkruajte…

- - - -

- - - -

- - - - - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.