Koco Kokëdhima: Me Edin bëjmë sikur zihemi

Intervista - - HUMOR -

Shokun Koço Kokëdhima e takova rrugës, pranë autobuzëve që nisen për në Jug të vendit. Po ecte ngadalë, i menduar, duke fërkuar herë mjekrën dhe herë koëkën. Ju afrova:

-Përshëndetje shoku Kokëdhima! -Për ku jeni nisur kështu? ë

-Shoku Kokëdhima, si mendoni ta kryeni lëvizjen për reformimin e Partisë Socialiste?

ëm me ë ë ë që ë ë ë që ë ë ë ë

ër lëvizjen me automjet, shoku Kokëdhima. Ju pyeta për…

ërse më

-Çfarë po mendonit, nëse mund ta di.

-Keni shkuar në Bregun e Fildishtë, së bashku me Ramën?

-Po ju sa më thatë që shkuat në Breg të Fildishtë, pra.

ë jetë ë ë emë ë ë ë më ë -Cili Zaho? ë ë thër ë ë ë ë » « Të ë i thashë « Si ëmë ë tha, se më ë ë ë ë emër që që ë është ë ë ë » - -Përse Zaho?!

- Ju thatë që ishte edhe Zahua në atë takim, ndërkohë që ai akoma s’kishte lindur…

- ë ë ë ë ë ë - më ë ë ë të ë ër ë të ë ë ë atë ë ëtë ë të ë ëve që ë ë ë ë ë

- Ju keni qënë nga promovuesit ës së Kryeministrit. Si lindi kontradikta me të? ë? - Kontradikta pra, që ai po ju shmang…

- Është lojë ë ë ë ë ërë ë ë ë thotë : « Koço, ë ë ë ëjmë, ë thashë ë ëj siç bë që ë ë ëtë ë » ë, më tha ë bë ë ty ar ë ë ë telat

- Domethenë kjo që po bëni është lojë, shoku Kokëdhima....

ë, mo, lojë ë ë - loi si lojë ë e vërtetë ë ëm si lojë ë

- Juve, a keni shkuar e t’ja kujtonit që gjithçka ishte lojë?

ë ë - E morët tenderin? ër Ilir Metën? - -

- Si shkritë pasurinë e bashkisë, zoti Kokëdhima?!

ë ë -

- Po si do t’ja bëni që Rama të kujtohet që kjo që bëni është lojë?

-Po rozmarinën përse, apo meqë ka emrin rozë-marinë. Pra, rozë, si partia tuaj dhe marinë, pra detare, për hir të zonës suaj elektorale?

ë

-Përse, apo meqë s’mbante mend për “lojën”?

ë - ëve është më mirë ë ë ë ë ë ë

-Fëmijët janë të pafajshëm shoku Kokëdhima. Mos e akuzoni Zahon.

ë ë ë ë ë ë herë më ë ë ë ë -Përse, apo se…? - ë ë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.