Teuta Kurti: Lind, por edhe bëhesh

Intervista - - MUZIKË -

Ajo është këngëtarja që përzgjedh të rinjtë e Kosovës për të qenë pjesë e fazës së parë në “The Voice of Albania” prej katër vjetësh. Teuta Kurti, duket se i është larguar muzikës për disa kohë dhe sipas saj ajo e ka bërë këtë sepse ka dashur ti japë prioritet familjes. Nënë e dy binjakëve dhe e një vajze, bashkëshorte e një artisti ia del për mrekulli, madje edhe të kujdeset për veten në detaje. Kjo është Teuta...!

Fabjola Kuburi: -Teuta, është viti i katërt që ti përzgjedh të rinjtë kosovarë për edicionet e “The Voice of Albania”. Si është kjo eksperiencë?

Teuta Kurti Luta:Është e vërtetë që është viti i - -

- Si është t të punosh me kaq shumë të rinj?

- -

-Ndikon fakti që nuk vijnë nga një shkollë muzike?

- - -

- Dalja jote nëpër festivale është meritë e...?

Adresa: Rr. “Hoxha Tahsin”, Pall. 60/1, kati 2, Tiranë Përballë “Optika Roma” 200 m mbi sheshin Avni Rustemi com

- Artisti lind apo krijohet?

- Njihesh si një këngëtare që ka sjellë risi në muzikën shqiptare, por ndërkohë vitet e fundit keni qenë disi në heshtje. Përse?

-

- A mendon dhe ti si shumë artistë të tjerë të mëdhenj, se muzika po humbet vlerat e saj?

-

- Artistët janë të veçantë. Si të bëri për vete bashkëshorti?

- - -

- Pse mendon dukesh tërheqëse këshortit?

-

- Të gjithë kemi nga një se i bash-

-

- Teuta, ti je nënë e një vajze dhe e dy binjakëve të vegjël. Si ia del të bësh gjithçka?

-

- Çfarë ka ndryshar në jetën tënde që kur je bërë nënë e tre fëmijëve të mrekullueshëm?

- Kujdesesh ti apo bashkëshorti për vajzën dhe binjakët e vegjël?

- -

- Në këngët e tua tingëllon melankolike...

- Ke menduar ndonjë duet me zërat e spikatur të edicioneve të shkuara të «The Voice of Albania»?

- Je shumë në formë. Si ia bën?

-

-Në përgjithësi, je më tepër tradicionale apo moderne?

- -

- Çfarë e pasuron më shumë jetën e njeriut, shpirti apo paraja? - Beson në fat apo në punë?

- Ti vetë me sa fat je ndjerë në jetë?

-

- Lexon ndonjëherë gazeta?

- A e kanë shpërdoruar sinqeritetin tënd mediat?

- -

- Ka shumë sekrete të fshehura në shpirtin tënd?

- Cila është pika jote e dobët?

- Sa “full” është dita jote këtë periudhë?

-

- Ti vetë, sa e vlerëson bukurinë dhe zgjuarsinë e një femre?

- Çfarë të ka ngelur pa bërë?

-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.