Çfarë dini për prezervativët?

Intervista - - TEST -

1. Cili është gabimi që bëhet më shpesh me prezervativët:

2. Kur vjen puna tek prezervativët, madhësia ka rëndësi:

3. Prezervativët janë shpikur nga Konti i Kondomëve, doktori i mbretit Çarls II:

4. Në rast nevoje, vaji i bebeve

5. Administrata Amerikane e Ilaçeve dhe Ushqimeve (FDA) i teston prezervativët se mos kanë vrima:

6. Të gjithë prezervativët ofrojnë të njëjtën masë mbrojtjeje:

7. Prezervativët janë forma më e zakonshme e kontrollit të lindjeve

8. Përdorimi i dy prezervativëve së bashku të ofron

- kasë në këtë përqindje:

10. Vendi më i mirë për të mbajtur një prezervativ është: 11. Si duhet ta hapni mbështjellësen e prezervativit: Përgjigjet 1. Përgjigjja e saktë është c-ja. 2. Përgjigjja e saktë është a-ja. - 3. Përgjigjja e saktë është b-ja. - - 4. Përgjigjja e saktë është b-ja. - - 5. Përgjigjja e saktë është a-ja. - - 6. Përgjigjja e saktë është b-ja - - 7. Përgjigjja e saktë është b-ja - - - - - 8. Përgjigjja e saktë është b-ja 9. Përgjigjja e saktë është a-ja. - - - 10. Përgjigjja e saktë është b-ja - - 11. Përgjigjja e saktë është c-ja. - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.