sukses i madh në Shqipëri

Intervista - - MUZIKË -

“Gee Tee” grupi më i ri muzikor në Shqipëri dhe duket që ka premisa për t’u bërë mjaft i suksesshëm. Ata janë dy biznesmen Turk të cilët po ecin me hapa të shpejta në tregun e muzikës duke na treguar se janë gjithmonë të pandarë nga njëri tjetri. Suksesin e tyre e kanë gjetur në Shqipëri, sepse sipas tyre shqiptarët janë shumë mikpritës dhe njerëz të dashur. Janë të rinj që i kanë hyrë bisne-

sit por muzikën e shohin si pasionin e shpirtit. Ata quhen Tugay Atici dhe Guney Berkay Sahin.

Kristjana Rizo:- Një prezantim për lexuesit shqiptarë…

Gee Tee: - - -

- Pse zgjodhët Shqipërinë për të realizuar ëndrrën tuaj?

- - - soj që është më - - si relativisht - - -

- A ju kanë pritur mirë shqiptarët?

- jerë vërtet Kemi mbësh - - - Ju keni edhe një klip ri të sapo publikuar të më titull “Bad Girl”, në bashkëpunim me Klevi ABG’s & R1DA, është realizuar ky klip dhe a keni ndonjë ngjarje të këndshme për të na treguar…

- - -

- Pse nuk hodhët hapa për karrierën tuaj në Turqi?

- -

- Çfarë i lidh dy bisnesmenë me muzikën?

- Në cilin aspekt e shikoni ju muzikën në atë të pasionit apo fitimprurëse?

- Do ju shikojmë vetëm ju si grup apo do kemi edhe ndonjë bashkëpunim me ndonjë emër të njohur të muzikës shqiptare dhe jo vetëm?

- -

- Çfarë do kemi në të ardhmen nga grupi Gee Tee?

-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.