A mund të ekzistojnë dy dashuri?

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

Përshëndetje, jam Renata dhe dua të tregoj historinë time pa më paragjykuar. Kam patur një lidhje 1-vjeçare me një djalë disa vjet më të madh se vetja. E doja dhe më më vonë s’më takonte shpesh, më sikur ishte në punë ose ishte shumë i lodhur. Në atë kohë unë pata një periudhë të keqe të jetës sime dhe njoha një djalë shumë të sjellshëm dhe më përkushtohej shumë edhe pse ishim vetëm “shok” në atë pëlqej djalin që kisha njohur pas lidhjes por kjo nuk do të thotë se të dashurin nuk e doja, problemi im - jej e ti dua të dy dhe nuk di kë të zgjedh pasi i dashuri sillet në mënyrë të ftoht dhe unë nuk arrij dot ta kuptoj. Kur jemi pranë sillet si i dashuruar, në momentin që ai ikën mendoj se ai ka një tjetër dhe nuk ndjen më për mua? Tashmë edhe unë kam dikë tjetër por ai nuk e di që kam një lidhje. Kjo është tradhëti por s’mundem dot të zgjedhë. Ju lutem më jepni një mendim?!

. Arvelina

Laureta

Rea Bujar Armando

Alba

Geri

Franci Juli Arta

- Denisa

Majlinda

- Drita

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.