Pyetje për instruktorin Si të bëj këmbë të bukura me fitness?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Përshëndetje instruktor. Kam dëgjuar që ushtrimet për këmbët cilësohen si më të rëndë it. Muskujt e këmbëve në tërësi përbëjnë pjesën më të madhe muskulore të të gjithë trupit dhe si pasojë stërvitja e tyre sjell avantazhe të shumta për trupin e bukur. Çfarë duhet të bëj që të kem këmbë të bukura por edhe disa ushtrime përgjithësuese - rim përgjigjen tuaj. Faleminderit.

Renato Kurti, instruktor, 0696681688: - sishme e vërtetë që - - - - - - - - - - - - - je mbi - - - - - - - - - - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.