Telefon

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Kam parë veten lakuriq nën jë vend publik dhe dëshpërueshëm tentoja ta mbuloja trupin. Të gjithë njerëzit të cilët ecin përreth meje ishin tërësisht të veshur, por dukej që nuk e vërenin gjendjen time. Çfarë do të thotë? Linda

- -

- - - - - - - -

Astrologe përshëndetje. Kam parë në ëndërr sikur doja të flisja në telefon por nuk më punonte telefoni, nuk kisha valë dhe nuk po arrija të lidhesha. Mos është diçka e keqe kjo gjë që kam parë unë? Pres përgjigjen tuaj. Faleminderit. Klara.

- - - - unë nuk dija t’I përgjigjesha, madje në një moment fillova të qaja sepse më vuri notën katër. Çfarë do të thotë kjo ëndërr? Marsela, Tiranë

-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.