Paratë

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Kam parë në ënderr sikur isha duke shkuar në takim por isha vonë. Gjatë rrugës më ndodhën aksidente dhe gjëra që më ndalonin të shkoja aty ku isha nisur. E shikoja vazhdimisht orën dhe isha gjithnjë e më shumë nervoze që po më kalonte shumë kohë dhe ndieja sikur n uk do arrija asnjëherë në destinacion. U zgjova ujë në djersë nga siklet. Çfarë do të thotë kjo ëndërr? Besa. Tiranë

-

- - - -

Kam parë në ëndërr sikur gjeta shumë lekë por pastaj se kush mi mori dhe unë po i kërkoja, por askush nuk më tregonte ku ishin. Kam dëgjuar që lekët janë llafe apo nuk është e vërtetë?

- - -

Isha përsëri në shkollë

Jam 34 vjeçe dhe i kam mbaruar të gjitha studimet, por para disa netësh kam parë sikur isha përsëri në shkollë dhe më pyeste mësuesja për mësimin e ditës por

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.