E sëmurë

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

E dashur astrologe, kam parë në ëndërr sikur isha shumë sëmurë, madje po shikoja veten në një agoni të tmerrshme. Unë qëndroja sipër vetës time dhe edhe pse kisha njerëz përqark, askush nuk më përkëdhelte apo të më ndihmonte të dilja nga ajo gjendje. Melsida.

- - - - - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.