STUDIO LIGJORE -007

Intervista - - MJEKET PERGJIGJEN -

- Jam Elda 37 vjeçe. Para pak muajsh kisha dhimbje në anën e majtë të barkut dhe nga vizita u konstatua formimi i një mase 5 mm në pjesën e poshtme të tëmthit. Kjo gjë nuk më bindi ndaj u vizitova tek një mjek tjetër që më tha të njëjtën gjë. Dhimbjet nuk janë shumë të forta. Dua të di, përse më është formuar kjo masë? A shërohet ky shqetësim nëpërmjet operacionit?

Dr.Valdete Malaj, gastro-hepatologe, Poliklinika Qëndrore: - - -

-

- - - - - - - - - Përshëndetje doktor Skerdi, kam dëshirë të bëj operacion gjoksin dhe t’a zvogëloj sepse e ndjej të varur dhe sikur më pengon. Desha të di kjo ndërhyrje a mund të ketë probleme në shtatëzani dhe sa kushton? Lida.

Dr. Skerdilajd Faria Drejtor i Klinikës KEIT. Tel. 044308555 Cel 0682000622 Instagram: @skerdi.faria, www.keit.al :

-

- - - Përshëndetje, jam një vajzë 22 vjeçe dhe desha t’iu drejtoja një pyetje. Sa herë që unë përdor një laps buzësh apo buzëkuq më bën reaksion edhe pse unë kujdesem që gjithmonë ti blej sa më të shtrenjta dhe të mira. Nuk e di si t’ia bëj që ta largoj këtë nëse mundet të largohet? Klinika Dermatologjike Dermovita 0694061001

- - - - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.