Si mund të komunikoni me ne?

Intervista - - POSTA -

I

-

- - Njoftime nga Kosova ërshë ë lë ë ë ë

ërshë ë ë ëshiroj të ë ë ë ër martesë ës të jetë është:

-

Njoftime nga Italia ërshë ë ë ë ë ë ër të është ër atë që është e

-

-

- -

-

- tim të më marr Njoftime nga Gjermania ërshë ëmijë ë ë ë ë të vje r që ajo të jet -

-

- Njoftime nga Usa

ose më

-

- Njoftime nga Belgjika ërshë ë ëri me ë ë - ë ë jetë - ara të më ë ë të emailit com

tim Njoftime nga Zvicra ë ë ë ë ër të ë ë tele

- -

- - martes Njoftime nga Turqia - - Njoftime nga Anglia

- Njopftime nga Kanadaja Njoftime nga Irlanda - Njoftime nga Suedia - Njoftime nga Bekgjika Njoftime nga Anglia -

• Me mesazhe sms ne numrin celular 0693430733 ne cdo ore te dites dhe te nates.

• Me leter ne adresen: Rruga «Qemal Stafa» Nr.331, Tirane, Shqiperi. • Me e-mail gazetaintervista@gmail.com • Ata qe deshirojne t’i botojne letrat e tyre me perparesi, duhet te bejne nje pagese prej 500 lekesh. Pagesat mund te behen prane zyrave te PTT me adresen e gazetes, ose degeve te bankave ne numrin e llogarise 3372 BKT 1 Tirane. Ne Greqi pagesa prej 4 Eurosh duhet bere ne ne te gjitha agjencite e bankes Alpha Bank ne cdo qytet apo lokalitet te Greqise, me numer llogarie 112-002101298758. Mos harroni qe nje kopje te mandatarketimit te parave ta dergoni bashke me kerkesen...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.