I dashur

Intervista - - HUMOR -

I dashur zoti Dako, që je me të vërtetë dak!

Me gëzim të madh morëm vesh që ke vende të lira punë në Bashkinë e Durrësit. Le të thonë se punë s’ka. Punë ka, por kërkohen profesionistë. Dhe ne jemi të tillë. Mazllëmi psh, ka vrarë 5 vetë. Fare mirë mund ta punësosh si polic, aty te bashkia. Ai të than në qitje. Asnjë plumb nuk ikur kot, në 5 rastet që e ka shkrepur. Të gjitha në objektiv. Jemi të bindur se do e realizojë objektin që do i vendosësh për të asgjësuar qentë. Të japim garanci se do i bindet urdhërit tuaj që qentë t’i asgjësojë gjatë sezonit të verës. E përsërisim edhe njëherë : Jemi të bindur se Mazllëmin do e rregullosh.

- deratë përvojën e tij me femrat, ai fare mirë mund të punojë si psikolog. T’ju qëndrojë pranë atyre.

E kush më mirë se Qifja mund ta bëjë këtë gjë. Qifja di të ngushël - Jo se është në kaos, se ju për hir të së vërtetës keni bërë gjithçka ta rregulloni, por vend për përmirësime ka, me thënë të vërtetën. Pra, Qifja

Shpërndante nga ajo e bardha dhe kur kishte porosi, edhe nga ajo e me lotë në sy, kur e kapi policia dhe gjykata hollandeze e dënoi. Bëri qindra pako kur ishte në Hollandë. Nuk i thotë punës, jo. E ka këtë veti.

Kemi edhe Tanin këtu në qeli. Tani s’është dënuar shumë në fakt, por edhe ky do të dalë para kohe, se rob i perënisë është ene ky, Gjysho. edhe për Tanin o zoti Gjushi dhe thoni se do e punësoni në Bashki, aty Artan ta bën Zeman, pa e kuptuar edhe ta shikojë më lupë policia.

dy a tre. As ky s’e mban mend sa ishin, ndaj themi një, apo dy a tre. Mund ta punësoni aty te shërbimet funerale të Bashkisë, se ky e bën e qan atë punë. Ta garantojmë neve që e bën atë punë, se ky jo vetëm që i vrau, por edhe i varrosi vetë. E kupton ti mer dak, ç’djalë me karakter o ky. Pati kurajo dhe varrosi shokët, jo më mos të varrosë ata që nuk i njeh. Nuk ka emocione fare. E qan punën e funeraleve, po të themi o zoti Kryetar I Bashkisë Durrës.

Mbetemi në pritje të përgjigjes suaj pozitive. Ja ku po ta themi, zoti Gjushi. Për neve nuk ekziston Babagjyshi, por Baba-Gjushi. Juve jeni ai që do na I sillni dhuratat këtë vit.

Zoti Dako ju përgjigjet të burgosurve: Faleminderit për konsideratën çuna! Jeni garipa të vërtetë. I ka vdek nona atij muhabeti. Deri përpara zgjedhjeve do jeni jashtë burgut të gjithë. Po keni shokë të tjerë që duan të lirohen, më thoni.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.