Dhe stoli…!

Intervista - - POEZI -

Dhe stoli sot po ndjen vetmin si gjethët e vjeshtës, mbështet e ftonë ethëshëm njerëzinë që vetëm të mos mbetet! Ftohtë ndjehet edhe vajza kur vetëm është në stol i mpihet shpirti zemra dhe pse s’është veshur holl! mbetet me sy në horizont nga qielli, gjithandej duke parë vetmia, jooo...s’është e zakont e vërejtur vajza, gati në të qarë! Nuk pyesin vajza, stoli e gjethet dhe pse shi bie në park duan zjarri i dashurisë, aty, të ndizet ndaj vetmisë të marin hak!

JAHE FIDA

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.