Çudia e kësaj bote

Intervista - - POEZI -

Çuditem me k’të botë shpesh herë dhe zgjidhjen s’e gjej në asnjë libër përshëmbull njeriu zhvishet në verë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.